Gastouder Drachten bezitten pedagogische kennis

Wanneer u op zoek bent naar gastouders Drachten, zijn, biedt Welkom Kind net dat beetje meer. Wij hebben net die extra’s die u verwacht van de kwaliteit van opvang voor datgene dat voor u het meest dierbaar is. Gastouder Drachten bij Welkom Kind wil zeggen: extra controle contacten dan wettelijk verplicht is. En ook de EHBO bijscholing is optimaal bij ons als gastouderbureau Drachten. En heeft u ook in het weekend of ’s avonds opvang nodig voor uw kind(eren)? Geen probleem. Ook dit verzorgen wij. En aangezien het gastouderbureau Drachten een ruim aanbod heeft van gastouders en over veel invalkrachten beschikt, hoeft u nooit bang te zijn dat u zonder opvang voor uw kind zit!

Gastouders Drachten creatief

Gastouder in Drachten betekent dat kinderen in een omgeving komen met goed geschoolde mensen. Alle krachten worden regelmatig bijgeschoold in de nieuwste pedagogische kennis en zijn in staat om uw kind creatief bezig te houden en te begeleiden. Ook wordt er regelmatig van alles ondernomen met uw kind.
En wanneer u met uw handen in het haar zit over de toeslagen, ook daar weet gastouder Drachten raad mee. Het bureau van Welkom Kind doet veel voor u en daarvoor betaalt u een bepaald tarief. Maar u krijgt dan ook echt waar voor uw geld. Het tarief wordt ook uitsluitend gebruikt voor de dienstverlening en wordt zo laag mogelijk gehouden.

Dus wanneer u uw kind naar een vertrouwde en professionele opvang wilt brengen, maak dan gebruik van de diensten van Welkom kind.

Gastouders Drachten

 

Welkom-Kind Friesland biedt maatwerk in kinderopvang, onder andere in Drachten. Hier kunnen uw kinderen terecht bij verschillende gastouders die met liefde voor uw kind(eren) zorgen.

Voor meer informatie over de gastouders in Drachten klikt u op de persoonlijke pagina’s van de gastouders, of neemt u vrijblijvend contact met ons op.